עמוד:195

. 6 איך מכינים חרוסת ? | קוראים מתכון חרוסת היא מאכל מתוק בסעודת הסדר . מצרכים : 2 כוסות תמרים ללא גלעינים 1 כוס א ֱ ג וֹ זים 1 / 2 כוס שקדים 1 / 2 כוס צימ וּ קים 1 / 4 כוס יין מתוק מעט קינמ וֹ ן מספר חלקי – שברים - 1 / 2 חצי - 1 / 3 שליש - 1 / 4 רבע גלעינים - א ֱ ג וֹ זים - שקדים - צימ וּ קים - קינמ וֹ ן - ק וֹ צצים - ט וֹ חנים - סמי ךְ - איך מכינים ? 1 ק וֹ צצים את השקדים ואת האגוזים . 2 ט וֹ חנים את התמרים . 3 מוסיפים את היין ואת הקינמון . 4 מער בּ בים את כל החומרים עד שמקבלים ממרח סמי ךְ . איך מגישים ? 1 מעבירים את החרוסת לכלי קטן . 2 שמים את כלי החרוסת בצלחת הסדר . בתיאבון ! חרוסת , צילום : רחלי קרוט

מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית


לצפייה מיטבית ורציפה בכותר