עמוד:150

שיחה . 4 בכיתה מלח , פלפל ופפריקה הם תבלינים . מוסיפים אותם למאכלים כדי להוסיף להם טעם . איזה תבלין היה חסר באכל לפי רבי ? למה הוא התכון ? . 5 לפעמים ה"תבלין" המשפר את האכל הוא לא שבת , אלא משהו אחר שבזכותו האכל יותר טעים לנו . למשל , כשמישהו מכין ארוחה במיחד בשבילנו ה"תבלין" הוא תשומת הלב שקבלנו , וכשהסעודה היא לכבוד מישהו שאנחנו אוהבים ה"תבלין" הוא החברות בינינו . האם קרה לכם פעם מקרה דומה ? ספרו על כך בכתה .

מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית


לצפייה מיטבית ורציפה בכותר