עמוד:85

חומוס פסקה 1 חומוס הוא מאכל שעושים מגרגירים שנקראים " חומוס . " החומוס מכר בכל המזרח התיכון , למשל , בלבנון , בטורקיה , ביון , בקפריסין ובישראל . פסקה 2 את צמח החומוס האדם גדל לפני 8 , 000 שנה . לא ידוע מתי בדיוק המציאו את מאכל החומוס , אך הוא מכר כבר לפני 200 שנה . אז אכלו אותו במסעדות בלבנון . פסקה 3 היום מוכרים חומוס מוכן בחנויות ובמסעדות . יש אפלו מסעדות מיחדות לחומוס שנקראות " חומוסיות . " החומוס פשוט להכנה , ולכן רבים מכינים אותו בבית . החומוס נחשב מאכל טעים , משביע ובריא מאוד . יש אנשים שאוכלים חומוס לארוחת בקר . פסקה 4 את גרגרי החומוס מבשלים וטוחנים , ומגישים עם תוספות שונות , כגון : שמן , זית , שום , בצל , מיץ לימון , טחינה . יש כאלה שמפזרים על החומוס גרגירים חמים של חומוס או של פול חם . בדרך כלל , אוכלים את החומוס בפתה או בלחם . לפי : ויקיפדיה 4 מבינים את הקטע א . היכן אוהבים לאכל חומוס ? ב . ממתי החל האדם לגדל את צמח החומוס ? ג . " לא ידוע מתי בדיוק המציאו את מאכל החומוס , אך הוא מכר כבר לפני 200 שנה . אז אכלו אותו במסעדות בלבנון " . במלה הוא מתכונים ל : . 1 המזרח התיכון . 2 לבנון . 3 מאכל החומוס . 4 שמן זית במלה אותו מתכונים ל : . 1 המזרח התיכון . 2 לבנון . 3 מאכל החומוס . 4 שמן זית ד . מהי חומוסיה ? ה . איך מקבל לאכל את החומוס ? 1 מאכל : סוג של אכל 2 גרגירים : זרעים 3 מכר : שמכירים אותו 4 פשוט להכנה : קל להכין אותו 5 נחשב : שחושבים אותו 6 משביע : שגורם להרגיש שבעים 7 טוחנים : שוברים לחתיכות קטנות מאוד 8 תוספות : דברים שמוסיפים

מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית


לצפייה מיטבית ורציפה בכותר