עמוד:129

129 פיצה איטלקית הפיצה היא מאכל איטלקי מפורסם, שהפך לפופולארי מאוד בכל העולם. אז הכינו גם אתם פיצה. שימו לב, הכנת הפיצה כרוכה בשימוש בתנור אפייה חם, לכן הכינו אותה בעזרת מבוגר? מה צריך להכין לבצק: 2 כוסות קמח 1 כף שמרים נמסים 1 כפית סוכר רבע כפית מלח 1 כף שמן זית 1 וחצי כוס מים פושרים מה אפשר להוסיף? כל מה שאתם אוהבים - זיתים, תירס, טונה, פטריות ועוד... גבינה צהובה מ גו ררת ואיך מכינים? .1 ערבבו את החומרים לבצק ולושו אותו היטב עד שתקבלו כדור גמיש. .2תנו לבצק לתפוח במקום חמים במשך כשעה, עד שיכפיל )לפחות( את הנפח שלו. .3לאחר שתפח הבצק, חממו תנור אפייה לחום של 200 מעלות. .4 שמנו תבנית אפייה בשמן זית ושטחו עליה את הבצק. .5ערבבו את החומרים של רוטב העגבניות ומרחו את הרוטב על הבצק. .6הוסיפו תוספות לפי טעמכם ופזר ו מלמעלה את ה ג ב ינ ה המ גו ררת. .7אפו בתנור כ12-10- דקות, עד שהבצק נאפה והגבינה ניתכת. ב ת י א ב ו ן ? מה צריך להכין לרוטב העגבניות? קופסה קטנה של רסק עגבניות 1 כפית אורגנו קורט )מעט( פלפל רבע כפית סוכר רבע כפית מלח

מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית


לצפייה מיטבית ורציפה בכותר